Kwaliteit en innovatie

Voedselveiligheid, versheid en kwaliteit zijn in onze branche essentieel. Strikte naleving en controle van de gesloten koelketen en de waarborging van hygiëne in alle facetten staan bij Hoitink Transport BV voorop.

Coördinator voedselveiligheid
Ons kwaliteitsmanagement- en auditsysteem staat onder leiding van de coördinator Voedselveiligheid die permanente naleving van alle wettelijke voorschriften en de interne richtlijnen bewaakt. Hoitink Transport BV is een bedrijf met zeer korte lijnen. Op operationeel niveau wordt dagelijks overlegd tussen directie, planners en medewerkers. Ieder neemt zijn of haar verantwoordelijkheid. Voortdurende bijscholing, duidelijke werkinstructies, zorgvuldige registratie en een no nonsens instelling completeren het vakmanschap van onze mensen.

Afspraak = afspraak!

Milieu
De zorg voor het milieu is een verantwoording die wij niet uit de weg gaan. Duurzaamheid heeft altijd onze aandacht en wij doen er alles aan om de uitstoot van CO2 tot een minimum te beperken. Met hun verantwoorde rijstijl voorkomen onze chauffeurs onnodig brandstofverbruik. In de praktijk vertaalt zich dat in: constante snelheden, rustig optrekken, niet nodeloos warmdraaien, rijden in een gunstig toerental en het houden van voldoende afstand. Alle kleine beetjes helpen! De geluidsniveaus van ons materieel houden wij minimaal.